Podwójne naczynie. Najlepsze naczynie żaroodporne
Szukasz idealnego naczynia żaroodpornego do Twojej kuchni? W takim razie dopasuj je do wielkości Twojej rodziny! Po co masz bowiem kupować podwójne naczynie kiedy Twoje gospodarstwo domowe liczy trzy osoby? Czasem, owszem, może się przydać taki podział na dwa – głównie, gdy szykujesz potrawy o granicznych smakach. Często bowiem okazuje się, że połowa naszych domowników przepada za jednym składnikiem, a druga połowa absolutnie go...
Wok Bialetti. Dobry wok to podstawa!
Od jakiegoś czasu bawisz się w szefa kuchni i sprawia Ci to coraz większą przyjemność? Dochodzisz do coraz większej wprawy w gotowaniu i bliscy zachwalają Twoją kuchnię? To najwyższa pora, żeby rozszerzyć nieco swoje zaplecze kulinarne i zainwestować w dobrej jakości sprzęt kuchenny! wok Bialetti Doskonałym zakupem będzie wok Bialetti, a także seria innych garnków i naczyń, które sprawią, że w swojej kuchni poczujesz się jak bóg....
Patelnia ceramiczna Bialetti aeternum. Patelnia idealna?
Jesteś adeptem sztuki kuchennej i pragniesz zostać mistrzem gotowania? A może po prostu gotujesz dla przyjemności i Twoim nadrzędnym celem jest zadowalać podniebienia najbliższych Ci osób? Wszystko jedno, w jakim celu gotujesz. Ważne, abyś robił to w dobrych warunkach. Jeśli gotowanie sprawia Ci przyjemność, zatroszcz się o to, byś pracował w godnym otoczeniu i na odpowiedniej jakości sprzęcie. Co to za przyjemność usmażyć pyszne...
Szybkowar zawór bezpieczeństwa. Gotowanie dla amatorów
Zamierzasz rozpocząć przygodę z gotowaniem? Marzysz o tym, by zaskoczyć swoich najbliższych, przygotowując im wyśmienitą kolację, zrobioną zupełnie od podstaw? W takim razie musisz zainwestować z dobrej jakości szybkowar. To naprawdę podstawa, żeby w kuchni mieć takie naczynie. Dzięki szczelności, potrawy gotowane w takim garnku gotują się szybciej. Zaoszczędzasz więc nie tylko na czasie, ale także na zużyciu energii elektrycznej czy...
Rzymskie garnki. Gotuj jak w Rzymie!
W dzisiejszych czasach, kiedy minęła już epoka zachwytu nad fast foodami, coraz więcej z nas wraca do tradycyjnej kuchni i gotowania potraw w domu. Rozpoczął się boom na zdrowe żywienie i slow food. Nie kupujemy już tak często gotowych potraw i przestajemy opierać swoją kuchnię na tak zwanych półskładnikach. Staramy się tworzyć potrawy od podstaw, dzięki czemu stopniowo wracamy na zdrowe tory. Szukamy coraz więcej nowych przepisów i...
Najnowsze komentarze